Hejsan

Har inte skrivit något på länge, men har inte orkat skriva något/haft något intressant att skriva om. Iallafall har skolan börjat för typ två veckor sen :) Terminen började med en klassresa till Gotland som var väldigt trevligt och roligt! Sen efter det har vi egentligen bara haft vanliga skoldagar, men det har vart kul det med! Bjuder på några charmiga bilder från Gotland :D

Födelsedagsfest

Har varit på min kusins födelsedagsfest idag! Det va lite sådär lagom kul eftersom 3 av dom små barnen jagade två av mina äldre kusiner nästan hela tiden. Dom (eller ja, försökte) sparkades, knuffades och slogs men det gick inte så bra... Jag hade iaf väldigt kul genom att titta på haha! Tog tyvärr inte några bilder idag så det får bli en till från Vasaparken.
-

Vasaparken

-
-
-
-
-

Hårfärg

Miccis hjälpte mig att färga håret igår, brunare. Blev faktiskt nöjd :) Vi glömde att ta en förebild så ni får bara en efterbild (och en bild på förpackningen heheheheh) Man kanske inte ser någon skillnad på bilden men jag tycker det blev skillnad, iaf uppe på huvudet för där ser det nästan rött ut i solsken ;)
-
-

nu springer vi HEHEHE!


Min dag i bilder

 

 

 

 

 

Orkar inte skriva något detaljerat, men har vart på stan, bowlat och kollat på Pretty Little Liars idag. Kul kul! :D Ska försöka hitta något att äta nu, är jättehungrig! Sen ska jag försöka sova tror jag. Sov bara 2 timmar inatt...


Flower power!

Ignorera saken jag håller i...


BAD GIRL

Äntligen äntligen äntligen! Girls' Generations musikvideo för Bad Girl är här! ♥ Det är kanske inte min favorit och ljudet är inte av bästa kvalitet av nån anledning, men skitsamma! Jag älskar låten och jag älskar SNSD! :)
-
-
nej jag har inte suttit uppe hela natten och väntat på denna... eller?

skitväder

Usch vad jag hatar regn. Jag brukar oftast tycka en regnig dag som denna kan vara ganska mysig men nu regnar det ju nästan varenda dag så det är inte lika mysigt längre... :( har kollat på tv nästan hela dagen, tråååkigt. Men nu ska jag laga mat. Eller ja, stoppa in några chicken nuggets och pommes frites i ugnen haha! Det enda som finns hemma som jag vet hur man lagar ;)
-
-
tihihihi! :)

natti natti

Nu ska jag sova! Bjuder på några bilder jag tog ikväll med webbkameran... hehehe :)
-
-
-

SNSD

-
Är man normal om man är besatt av en koreansk popgrupp? Eller ja, flera koreanska popgrupper. Men Girls' Generation (SNSD) är min absoluta favorit! ♥ Hörde dom för första gången för typ ett år sen via Fokis blogg, men började inte gilla dom för mer än 3-4 månader sen :) Och nu är jag helt besatt av dom. Men aja, jag tycker dom är bra och jag älskar att dom dansar så mycket som dom gör. Fast det gör iof alla koreanska popgrupper... ;)

regn

Usch varför ska det regna just idag? Jag och mamma hade ju tänkt åka och bada... Man kan ju bada iaf men det är jag inte särskilt sugen på hehe :) Dessutom om det skulle börja åska är det inte särskilt bra så jag får väl stanna hemma och kolla på tv eller nåt :( Försökte ta lite bilder på regndroppar men det gick sådär, fick bara en bild som jag tycker blev relativt bra.

RSS 2.0