Bilder från Stockholm

Har vart i Stockolm idag med min kompis Miccis, vi åkte dit för att hämta ut hennes kvarglömda gummistövlar, men det va stängt eftersom det är lördag heheheheh :) Så vi kollade på kläder istället. Vi gick även in i en jättemysig maskeradbutik hihihi :)
-
-
-
-
-
-
-
-

Ding dong song

Hahaha, vi dansar såååå vackert! :)
-
-
Riktigt pinsamt, men skitsamma! :D Förresten, om någon undrar så är prinsesstårtan i inlägget under gjord av mig och mina kompisar! Den är inte köpt även om det ser ut så hihihihi! Jag och Maja bakade den för att fira Miccis som fyllde år för ett tag sen. Men vi blev inte klara före Miccis kom så hon hjälpte till med det sista typ rosen heheheheh...

Prinsesstårta

-

Charmtroll

Vad är detta för något...?
-
-
Det är ett charmtroll såklart! Hihihi :) Idag kommer Maja och Michaela som sagt, mycket treeeevligt. Men nu ska jag borsta tänderna för det är kul! Heheheheheh...?

Nyduschad

Har precis duschat så just nu sitter jag och väntar på att håret ska torka. Sen ska jag iväg nånstans... vet dock inte var haha! Och imorgon är det planerat att mina kära vänner Maja och Michaela ska komma :D Berättar mer när jag kommer hem! :)
-
-
Bild från igår

Godnatt

-
Hahahaha... bjuder på denna bild från i somras!

Svar på fråga

Jag fixar formen på bilderna i Picnik :)
-
Update: Fick en till fråga om Picnik är det enda bildredigeringsprogrammet jag använder. Svaret är nej, jag använder även Gimp och photoshop. Men brukar använda Picnik mest när jag ska redigera bilder, eftersom jag tycker det går snabbare. Fast designer och sådant gör jag självklart i Gimp eller Photoshop.

Kjolar från H&M

Här kommer två bilder på kjolarna jag köpte igår :) Jag föredrar faktiskt kjolar framför shorts på sommaren eftersom det är svalare. Fast om det blåser mycket har jag hellre shorts! :D
-
-

Bildbomb

Min mamma och jag åkte aldrig till Ica Maxi, det blev Gränby Centrum istället. Förutom mat och sånt köpte jag även två kjolar från H&M. Kan visa dom imorgon om jag kommer ihåg. Nu kommer i alla fall några bilder på mig från vår promenad till Gränby Centrum! (Vi parkerade en bit bort)
-
-
-
-
-
-
-
-

Sky

Har tagit massa bilder på himmeln dom senaste dagarna och tänkte dela med mig av mina 3 favoriter i alla fall :) Har även redigerat dom i Picnik med lite olika effekter. Kommentera gärna vilken du tycker är snyggast/finast!
Tagen mellan 9 & 10 på kvällen.
Tagen mellan 2 & 3 på dagen.
Tagen mellan 10 & 11 på dagen.

Jobbar på en design

Sitter just nu och jobbar på en design till en kompis. Inte för att hon har frågat mig om jag kan göra en, utan för att jag inte har något bättre för mig :D Tänker i alla fall visa den för henne sen, hoppas hon tycker om den! :)


- - -
- - -
Vad kan detta vara?

Ny dag, Nya möjligheter

God morgon! Har sovit jättekonstigt inatt, vaknat flera gånger och gick till med upp och satte mig vid datorn mitt i natten :D Men jag känner mig pigg ändå...? Konstigt. Har stora planer för idag! Först tänkte jag försöka fixa Sommarpasset så jag kan bada/simma så mycket jag vill på Fyrishov och Gottsundabadet i sommar. Sen tänkte jag sola lite så jag slipper se ut som ett spöke :) Och till slut tänkte jag åka till Ica Maxi med mamma haha! (Är det bara jag som tycker det är kul att springa runt som en idiot på ICA Maxi?) Men just nu ska jag äta frukost och kolla på Disney Channel hihihihi :)
-
Hej jag står bredbent?

Soooova

Nu ska jag gå och lägga mig, är sjuuukt trött! Kollade aldrig på Happy Feet, glömde bort den dum som jag är...! Men men, det är sånt som händer... :( Imorgon är det i alla fall lördag! Inte för att det spelar någon roll, det är ju sommarlov nu :) Och det är så himla fint väder ute! Fast ibland känns det nästan som det är för varmt hihihi. Jag kanske ska åka och bada imorgon? Det är ju jättteskönt i vattnet nu :) Vi får helt enkelt se vad jag gör imorgon, nu ska sova. God natt!
-
En till bild från idag! :)

Happy feet

Ikväll går Happy Feet 19.15 på tv3! Ska självklart kolla på den hihi :) Kommer inte riktigt ihåg om det va Happy Feet eller Bee Movie som va den första filmen jag såg på bio utan föräldrar men jag kommer ihåg känslan haha. Man kände sig så himla cool :D Men jag tror nog det va Happy Feet eftersom det är gjord före Bee movie... I alla fall när jag letade runt på Youtube efter trailern till filmen så hittade jag även trailers till Happy Feet 2! Gud så gulligt haha :) Den måste jag bara se!
-
-
Har ni sett något så sött? Nej trodde väl inte det hihihi! Pingvinen i slutet har en så söt röst :)

Pictures

-
En gammal maskros (Eller vad man nu ska kalla det) :)
-
-
En sandlåda tjooohooo! Tyckte bilden blev riktigt cool :D
-
-
Min personliga favorit, en rosa blomma! :)

Godmorgon!


Klar med designen!

Puuuh! Är äntligen klar med designen :) Har inte gjort hela själv utan bara en liten del men det tog ganska lång tid i alla fall. Själva orginaldesignen är gjord av www.designbloggar.com och jag har bara ändrat headern, bakgrunden,  lite färger och såna saker. Det var typ ett år sen jag bloggade sist, men nu tänker jag i alla fall börja blogga igen här på ansoma.blogg.se! (Konstigt namn I know) För er som undrar så har jag haft två bloggar tidigare, den första stängde jag ner för jag tröttnade på att blogga + att den hade ett riktigt pinsamt namn hahaha! :D Den andra bloggen tröttnade jag också på, för den hade en riktigt ful design! Hade varken photoshop, Gimp eller nåt annat bildredigeringsprogram då. Men nu har jag Gimp, en helt okej design och ett lite mindre pinsamt namn :D Kommer säkert tycka designen är skitful och namnet hur pinsamt som helst om några dagar men skitsamma... Nu ska jag sooooooova!

RSS 2.0