trött

Äntligen helg! Wooohooo! Har längtat efter den hela veckan hehehe :) Imorgon är det kulturnatten får väl se vad man hittar på för kul. Man kan ju inte sitta hemma och ruttna iallafall. Men nu ska jag vara lite med min kusin som ska sova över här, höres.
oh yeah

ska snart sova

Hejsan hejsan! Ska snart gå och lägga mig så jag orkar upp i tid imorgon, försov ju mig imorse heheh. Men först tänkte jag bertätta lite om dagen. Försov ju mig som sagt, så jag missade typ 10 minuter av samlingen. Dom första personerna i vår klass höll i samlingen idag och vecka 43 är det min och miccis tur! :D Efter det va det engelska, lunch och ks :) Sedan va det tänkt att vi skulle gå till UNT idag på hu lektionen och spanskan men UNT hade strömproblem så det blev inställt... GAAAH! Så vi fick ha vanliga lektioner istället, bittert. Efter skolan gick jag på stan och köpte lite grejer, nagellack, en concealer och en ny väska :)
-
-
Kan visa en bild på väskan imorgon :)

USA

Har äntligen fått hem min USA tröja! Den är så otroligt mysig hihihi! KÄRLEK ♥ Men nu ska jag kolla på Merlin och äta lite Ben & Jerry's Cookie Dough :)


parfym

Goddagens! Kom hem från skolan för ungefär en timme sen. Ska snart laga något att äta, så jag kan gå och lägga mig direkt efter KU :) Det får bli hamburgare eller chicken nuggets, svårt val. Om någon undrar över rubriken så sitter jag och luktar på min rätt så ny inköpta parfym! Den luktar så otroligt gott heheheheh. Köpte den på H&M för endast 40 kr, VÄRT :D

RSS 2.0